HAI LA FITNESS FESTIVAL!

Dumnezeule, a trecut un an de când am devenit dependentă de sport și în care am făcut mișcare aproape zilnic. Nu mi-aș fi amintit asta, dacă prietena mea Mirela nu îmi spunea că duminica aceasta, pe 11 iunie, în Parcul Tineretului, are loc Festivalul de Fitnessorganizat de World Class.

Păi bine, măi, Mire, mai știi că „relația” mea cu sala a început tot la Fitness Festival? Anul trecut, pe la sfârșitul lunii mai, mă sună Mirela să îmi spună că are și ea un eveniment legat de sport, în Piața Victoriei, și dacă nu m-ar interesa să fac o filmare acolo. Zic, bine, fie, și așa e weekendul meu de serviciu, m-am scos cu un material. Ajung la locul faptei, plin de lume, facem filmarea cu pricina, iar la final, câteva fete care împărțeau vouchere ne-au oferit și nouă câte unul, cu acces pentru o săptămână în cluburile World Class. Colegii mei au spus că nu le vor folosi și mi le-au dat tot mie.

Am bătut la cap două prietene să mergem împreună la sală și după o săptămână mi-am făcut abonament. Între timp, una dintre fete a abandonat începutul nostru sportiv. :))

Dar eu mă țin tare, am convins-o și pe Mirela să se apuce serios de treabă, iar duminică ne punem echipamentul sportiv și pedalăm hotărâte la clasele de cycling, de la Fitness Festival.

Hai și tu! De dimineața până seara, ai activități pentru toată familia – de la clase de Yoga, Zumba, Functional, la sesiuni de dans, concerte, activități și demonstrații sportive pentru copii, la maraton de cycling, challenge-uri și competiții pentru cei mai puternici dintre participanți. Nu vor lipsi concursurile cu premii și multe alte surprize!

Găsești mai multe detalii aici : http://www.worldclass.ro/11-iunie-bucuresti-fitness-festival/

Ne vedem duminica, da?

It’s a date 🙂

You may also like

Lasă un răspuns