START ÎN AVENTURĂ!

Unele destinații nu le alegem noi, ne aleg ele pe noi.

Nu aveam niciun plan pentru vara aceasta. Speram  că o să bifez măcar o săptămână în Italia, câteva zile la Untold, bla bla bla și gata vacanța. Escapada cea mare de anul ăsta trebuia să fie în octombrie, în America, vreo două săptămâni. Aveam totul pregătit: biletele de avion, cazarea, traseul.

Cum ar fi, însă, dacă ai renunța cât ai bate din palme la vacanța pe care ți-o doreai de ceva vreme și ai merge într-un loc pe care l-ai văzut într-o duminică, la televizor? Pură nebunie, nu?

Ei, da, asta am făcut. În urmă cu 3 săptămâni urmăream un documentar despre Cambodgia. M-a fascinat și m-am întrebat „ce ar fi dacă…?” Nu m-am gândit la un răspuns și a doua zi aveam deja biletele de avion.

De aici a început noul plan. Cu nervi, cu multe întrebări și lucruri de rezolvat într-un timp scurt. Am hotrătât ca vacanța să fie împărțită între Cambodgia și Vietnam.

Și iată-mă în aeroport așteptănd îmbarcarea pentru zborul către Singapore, prima noastră oprire.

După o lună, însă, o să luăm decizia cea mai importantă. Ne mai întoarcem sau nu acasă?

P.S. : Am luat laptopul cu mine așa că vom facem acestă călătorie împreună 🙂

You may also like

2 comentarii

  1. Buna,

    Nu ne cunoastem, insa am fost in Cambodia recent (decembrie-ianuarie, singura). O sa iti scriu cateva lucruri, poate te ajuta…

    Nu mai tin minte care era oferta exact, dar pe mine m-a ajutat foarte mult cartela smart cu 4G. Internet mult si ieftin. Si sa nu cumva sa nu mananci street food. Regula de baza este sa fie gatit in fata ta, nu sa stea in soare sau praf. Eu m-am indragostit de omleta lor, pe care o „rulezi” in frunze si o „inmoi” intr-un sos extrem de bun cu multe condimente. Si de deserturi, care nu sunt foarte dulci. Nu am facut toxinfectie deloc, cu toate ca am gustat cate putin din toate (sunt vegetariana si am mancat si fructe de mare, ca exceptie) . Daca ajungi in Sihanoukville, sa mergi la piata/bazar. Iti poti cumpara multe lucruri faine si ieftine (haine, condimente, muraturi homemade, etc). In Siem Reap sa iesi fara teama noaptea in centru, e ceva ce merita sa traiesti o data in viata. Eu am fost acolo de Craciun si am fost fascinata.

    Daca ai orice intrebare despre Siem Reap, Sihanoukville, Koh Rong Samloem, Kep, Phnom Pehn si cum sa te deplasezi intre ele, pot sa incerc sa te ajut cu informatii.

    Distractie faina si iti doresc sa descoperi ceea ce cauti!!! O sa iti urmaresc cu interes blogul 🙂

Lasă un răspuns