LUNA PRIN LUME

Eu v-am zis că vreau s-o fac pe bebeLuna călător profesionist. Știu că atunci când o să crească nu o să își mai aducă aminte de prima vacanță la mare, de când avea două săptămâni, sau de prima vacanță în afara țării, de la vârsta de 8 săptămâni, dar știu sigur că peste câțiva ani, când ne vom uita la pozele cu noi hai-hui, ne vom da seama că avem cele mai prețioase amintiri. 

Suntem în aeropooooooort!!!!! Plecăm prima oară cu bebeLuna cu avionul. Noi două în vacanță, tati cu treabă, dar măcar îmbinăm utilul cu plăcutul. Vom sta 3 săptămâni în Austria, în 3 orașe diferite. Zburăm până la Viena și de acolo ne vom deplasa cu mașina. Am împachetat decent, zic eu. Nu am plecat ca melcul, cu casa în spate. Câteva scutece, body mânecă lungă, body mânecă scurtă, pantaloni, căruț, sistem de purtare, șervețele umede, apă termală, ser fiziologic, comprese sterile și gata bagaj bebe. Data viitoare nu mă mai car cu toate astea, consumabilele o să le cumpăr direct de la destinație.

BebeLuna doarme de rupe. Am ceva emoții pentru zbor. Am citit înainte câteva lucruri bune de urmat: în timpul decolării/aterizării să o țin la sân, ca să nu i se înfunde urechile, să ne îmbarcăm printre ultimii, ca să nu stăm mult timp in aer condiționat, să nu se trezească copilul și să înceapă să plângă, etc.

Zborul ăsta de o oră e antrenamentul pentru adevărata noastră vacanță, în 3. Îmi doresc tare să plecăm undeva la cald, când la noi o să fie temperaturi cu minus.

Până una alta, vă lăsăm la caniculă, noi plecăm la temperaturi mai decente, dar vă ținem la curent cu locurile pe care le vom vizita, poate vă facem poftă de vacanță. 🙂

You may also like

Lasă un răspuns