MCARTHUR GLEN-CEL MAI BUN OUTLET DE LÂNGĂ MILANO

Dacă lunile astea geroase, ianuarie și februarie, au ceva bun,  acel ceva se numește REDUCERI/SALES/SALDI.

De ceva timp, mi-am făcut un obicei și în perioada reducerilor dau o fugă până în Italia pentru „aprovizionarea” cu haine. Și de fiecare dată când mă întorc de acolo, îmi vine să-i iau la bătaie pe cei de la mallurile noastre din cauza prețurilor „reduse” pe care le au. Dacă ai în plan un city break la Milano, rezervă-ți o zi pentru shopping. În Italia, paradisul cumpărăturilor este outletul McArthur Glen, din Serravalle Scrivia, la aproape 100 de km de Milano. Găsești aici peste 300 de branduri.

Ai mai multe variante ca să ajungi la Serravalle Outlet:

Poți să închiriezi o mașină, bagi adresa pe GPS și într-o oră ajungi la cumpărături.

Poți să mergi cu trenul  din Milano Stazione Centrale până în stația Arquata Scrivia.  Trenurile circulă destul de des, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că trebuie să aștepți prea mult. Biletul dus-intors te costă 19.60 euro. Îl poți cumpăra fie online, fie de la automatele de bilete din gară și neapărat trebuie validat pe peron, înainte de a te urca în tren.

Călătoria durează o oră și 20 de min. Când ai ajuns în Arquata Scrivia, ieși din gară și în partea dreaptă găsești autobuzele care te duc la outlet. Am făcut o poză orarului ca să-ție fie mai ușor. Biletul costa 1.50 euro și in 10 minute ai ajuns la cumpărături.

Mai e o variantă: shuttle bus. Îl poți lua din stația de la Dom. E ușor de observat pentru că scrie mare pe el numele outletului. Pleaca de două ori pe zi, la ora 10.00 și la 13.30 cu întoarcere de la Seravalle la ora 16.30 sau 20.30. Biletul dus-intors costa 20 euro. La fel, îl poți cumpăra online sau de la agenția care e fix lângă stație. Ne-au dat și un extra discount de 10 % la unele magazine de la outlet.

La Serravalle Outlet, reducerile ajung până la 70 %. În ultimul weekend din luna februarie, sunt cele mai mici prețuri. Nu-ți face griji, găsești și mărimi. 🙂

În vreo 3 magazine am dat peste vânzătoare din România. Pe una dintre ele, Alexandra, am întâlnit-o de fiecare dată când am mers la cumpărături.

Pregătește-ți bagajul, ți-am găsit și bilet de avion pentru ultimul weekend din februarie. 🙂

Spor la shopping!

P.S. Poate ne întălnim acolo 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: stylevitae.com

mcarthurglen.com

You may also like

Lasă un răspuns