AM CHEF DE VACANȚĂ. TU?

E clar, sunt îndrăgosită de Italia! Dacă aș avea mulți bani, mi-aș cumpăra o căsuță cochetă pe malul lacului Como și m-aș bucura de  el dolce far niente.

Bine, ce-i drept, aș putea să trăiesc la dolce vita și în curtea plină cu flori și a vilei din Portofino și să savurez un prosecco bun.

A, da, am uitat să-ți spun că uneori îmi place să mă las purtată de val și să-mi imaginez un viitor perfect, lipsit de griji. Momentan, sunt tot într-un apartament din București, beau un Theraflu pentru răceală, n-am flori, n-am nici măcar terasă, dar am planuri de vacanță și vise cât pentru o țară întreagă. E frumos să-ți lași gândul să zboare cât mai departe și e perfect atunci când ajungi fizic în locurile dorite. O să-ți povestesc cu atata drag despre locurile mele preferate din Italia, şi nu numai, încât sunt sigură că o să te conving să le pui pe lista cu destinații de vacanță, asta în cazul în care nu ai făcut-o până acum. Iar dacă le-ai văzut și tu te aștept să-mi dai toate detaliile și să ne împărtășim experiențele.

 

Hai să ne facem poftă de vacanță!

 

 

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns