UN NOU ÎNCEPUT

Cineva să îmi explice când au trecut 7 luni. Chiar așa pe nesimțite? Bine, știu că atunci când ți se întâmplă doar lucruri frumoase, timpul parcă zboară, dar nici chiar așa. Parcă mai ieri aflam de bebelușă, iar astăzi mă despart de colegii mei.

Poate ai fi tentată să spui: „ei, na, mare chestie, zici că ești prima femeie care intră în concediu de maternitate”, dar nu știu…simt așa că totul începe să se schimbe.  De ce?

Pentru că toată lumea care mă știe încă se mai miră că Beatrice cea flower power o să aibă un copil. Mai că încep și eu să mă mir :)))

Pentru că dimineața mă trezesc niște tumbe care au loc în burta mea.

Pentru că toată lumea mă întreabă dacă am făcut cumpărăturile pentru bebe, iar eu nici nu știu cu ce să încep. Noroc cu Rodica, fata de treabă pentru că mă terorizează cu liste, ba pe mail, ba la telefon :)) De fapt, ce vorbesc eu de liste de cumpărături. Când i-am spus că sunt însărcinată, Rodi mi-a organizat viața până la cei 3 ani ai copilului.

Dumnezeule, ce sentimente mă încearcă! Adică un cumul de neliniști, emoții și un miliard de întrebări.

In fine, cum spuneam, am intrat în concediu de maternitate. Iar colegele mele mi-au pregătit o surpriză la plecare: o petrecere baby shower pentru baby din burtică. Și a fost drăguț, și emoționant, și cu prăjituri cu tematică, și cu baloane, și….hai, gata, că mă emoționez din nou. A, și am schimbat și scutece pentru prima oară:)))) Pe un bebe de jucărie.

Așadar, tic-tac, tic-tac!

 

Vă mulțumesc, fetelor!

 

 

 

 

 

 

You may also like

Lasă un răspuns