DOI ÎNSEAMNĂ IUBIRE, TREI ÎNSEAMNĂ ÎMPLINIRE

E luni dimineață. Sunt pe grabă, trebuie să ajung la serviciu. Fug repede în baie și mă uit la testul de sarcină. Rezultatul: două linii.

Pauză. Rămân blocată. 1, 2, 3 minute. Efectiv nu pot să mă mișc sub avalanșa de trăiri și sentimente: emoție, teamă, confuzie, bucurie și mai apoi o ploaie de lacrimi. Mă uit în oglindă și  printre sughițuri îmi spun: sunt însărcinată.

Așa a arătat prima dimineață din noua mea viață. Oricât de roșu pe alb era rezultatul, parcă tot nu îmi venea să cred. Poate că din cauza asta, am oprit la fiecare farmacie pe lângă care am trecut, iar la sfârșitul zilei am ajuns acasă cu o geantă plină cu teste de sarcină pozitive, evident :).

Au urmat, bineînțeles, controale la medic și analize, iar astăzi sunt atât de bucuroasă că pot să împart cu tine fericirea pe care o simt. Cel mai emoționant moment a fost la ecografie, când am auzit cum îi bate inima. Bum, bum, bum! Mă luase o amețeală de zici că priveam în gol de la etajul 100.

De ziua mea, am ieșit cu fetele (aproape toate căsătorite) la masă, iar discuția a ajuns și la copii. Toate spuneau că își doresc,  iar eu le ascultam cu interes. La un moment dat, Raluca spune : ”Cum ar fi să ne spună Beatrice: știți fetelor, eu chiar sunt însărcinată”.  Georgiana știa de mine și îmi făcea semne cu piciorul că acum ar fi cel mai bun moment să le anunț și pe ele. Am zâmbit, dar n-am făcut-o. Aș fi vrut, dar mi-am dorit să trecem cu bine de prima perioadă de sarcină. So… girls, abia aștept să ne vedem la cafea:).

Acum sunt în cea mai importantă călătorie din viața mea, mă bucur din plin de fiecare etapă și aștept cu nerăbdare destinația finală.  Mi-am dat seama că indiferent de circumstanțe, niciodată nu trebuie să spui niciodată și că nimic nu este accidental, totul se întâmplă cu un scop. Nu pot să descriu bucuria pe care o simt. Sunt fericită pentru ce mi se întâmplă, sunt fericită pentru că bebele are cel mai bun tată din lume și o să fie înconjurat de  iubire necondiţionată.

Copilule, abia aștept să ne întâlnim!

 

 

You may also like

Lasă un răspuns