TE-AM ÎNȘELAT. ÎMI PARE RĂU

 

Dragul meu,

Dacă aș putea șterge cu buretele weekendul trecut…

Știi momentele acelea când creierul îți spune „NU”, dar inima urlă cu toata puterea „DA”. M-am confruntat cu ele tot weekendul, în sufletul meu s-a dat o bătălie aprigă, dar dorința a fost atât de mare, încât am cedat. Și nu o singură dată… dar, Dumnezeule, ce bine a fost! Și prima oară, și a doua oară, și a treia oară, ba chiar și a patra oară. De departe, însă, ultima a fost cea mai bună, poate și pentru că știam că nu o să ne mai vedem curând.

Deși ți-am promis că îți voi fi mereu fidelă, și singura „escapadă” din relația noastră o să fie duminica, stil de viață sănătos, nu m-am ținut de cuvânt. Te-am înșelat cu 4 cutii de înghețată Ben & Jerry’s. Fine, cremoase, delicioase și cu un caramel parcă mai bun ca niciodată. Blondie brownie core, chuncky monkey, son of a wich, chocolate fudge brownie… Știi că am slăbiciunea asta în fața înghețatei. Ca să nu-ți mai spun și de felia uriașă de tort cu ciocolată, bezea și nucă, de la Florența. 🙁

 

 

 

 

 

 

 

Și ca să-ți demonstrez cât de mult regret, îti promit că cel puțin o lună nu mă mai ating de nimic dulce. Nici măcar nu am îndrăzit să mă urc pe cântar, în dimineața asta.

Uite, astăzi mi-am început ziua cu un iaurt, la prânz ,am mâncat  piept de pui de țară la grătar cu salată de țelină și morcov, iar pentru cină mi-am făcut o supă.

 

Deși astăzi am fost liberă, ca să știi cât regret ce am făcut, de dimineață, la 6.30, eram la sală. Am făcut o oră de sport cu antrenorul, apoi am făcut și o oră de cycling.

Sper că o să mă ierți.

Beatrice, o neserioasă

You may also like

Lasă un răspuns